Yonimapping

 – skapa en djupare kontakt med din vagina och dig själv som kvinna

12829128_10208791241240482_7865569160491595514_o2

En yonimappingsession är en djup närande och vacker erfarenhet som kan förändra dig på djupet.  Syftet med sessionen är att du ska få en starkare kontakt med din kropp och din vagina.

På sanskrit heter vagina Yoni, vilket betyder heligt rum. Genom att träda mer in i kraften i vårt heligaste rum som kvinnor så finner vi också en stark kraft som kommer att stärka oss på många fler plan i vårt liv mer än det sexuella. Vårt kön, vår vagina, vår vackra yoni är centrum för vår energi och kreativitet vilket kan ge oss obegränsade möjligheter.

Du kommer genom denna session med största sannolikhet att få kunskap om din vagina, din yoni, som du inte har haft kunskap om tidigare och du kommer att få praktiska handfasta tips om hur du kan fortsätta utveckla din potential på egen hand. Att komma mer i kontakt  och kommunicera med denna del av dig själv ger dig inte bara starkare kontakt med din sexualitet och kön, utan ger dig också möjlighet att kunna kommunicera bättre i dina relationer och vad du önskar i livet. Du får också genom denna session möjlighet  att hitta din feminina sida alltmer och se vilka möjligheter det innebär.

I tryggt systerskap, kommer jag att lyssna in vad just du behöver och jag kommer att guida dig genom en tre timmars lång session.  Jag har full sekretess vilket innebär att du kan dela så mycket eller så lite du vill av dina erfarenheter.

Vi startar sessionen med den coachande delen där jag som utbildad livscoach lyssnar in dina behov och ger dig råd och tips som du kan ta med dig på din resa. Efter detta går vi in på den själva kroppsbehandlingdelen och om du känner dig öppen för en kortare reconnective healing så inleder jag med detta. Därefter börjar jag sakta massera dig över i princip hela kroppen förutom ditt kön med ekologisk kokosolja. Denna massage syfte är att väcka kroppens känslighet, lösa upp eventuella spänningar och ge dig avslappning och förberedelse inför själva yonimappingen. Jag kommer att trycka på olika punkter som aktiverar detta.

Under sessionens tredje sista del går vi varsamt, tryggt och sakta in till själva yonimappingen där vi tillsammans genom kontinuerlig kommunikation, andning och avslappning.  Jag kommer att ge dig en guidad tur genom din vagina där vi upptäcker det som behövs för stunden. Jag kommer att visa dig olika delar i din vagina och också hur du kan aktivera och jobba på dem alltmer själv.  Yonimappingen kan ge dig möjlighet att hela, att bli av med skuld och skam, att finna mer din potential och njutningspunkter eller att få kunskap om hur du kan börja känna mer i din vagina. Jag kommer att berätta hur du kan bli mer orgasmisk och nå mer av din potential som du kanske inte trodde att kunde vara möjlig. I slutet av sessionen kommer du att ha kunskap om hur du kan fortsätta på egen hand att utveckla detta.

Om du känner att något av detta tilltalar dig är du varmt välkommen att boka en session.  Det fulla sessionspriset för denna unika tre timmars session är just nu 1900 kr som kan vara början på en ny livsföränding!

 

“What a beautiful delight to have a yonimapping session! In a tender, soft
and gently flexible way Towe guided me through a mind and body blowing
experience. I felt totally safe and held and was free to feel and express
everything that came up. The ritual to reselase and let go of what is
holding me back was a great opening. The hours was intence but just flew
away in total presence in the moment. I experienced a stress release in my
whole body and I have never felt so in contact with my womb and yoni.
After the seesion felt as if the whole world was embraced with my body!
This feeling lasted for many hours. I truly recommend this to all women.”

Rigmor